3 comentarii la „Noutati

  1. Bună ziua, ma numesc Ana-Maria și am studiat limba engleza cu dna prof Mihaela Fluieras,în vederea obținerii certificatului de competenta lingvistica necesar înscrierii la master. Mi-a plăcut foarte mult stilul de predare,adică unul relaxat și familiar,în care nu a existat acea diferența dintre elev și profesor .Iar lecțiile sunt ,,predate,,foarte natural și eficient. Eu am avut de câștigat din aceasta experiență și sunt bucuroasa ca am făcut aceasta alegere .

  2. Experienta cu Mihaela a fost una foarte placuta. Am studiat Engleza pentru a face fata la noul job. Mi-a fost de mare ajutor . O recomand cu incredere !

  3. Datorita doamnei profesor Mihaela Fluieras am ajuns sa vorbesc limba spaniola intr-un timp extrem de scurt. Dansa m-a ajutat sa ma pregatesc pentru o mobilitate Erasmus+, iar datorita metodelor sale de predare dupa aproximativ 4 luni am reusit sa obtin la testul Erasmus+ OLS, nivelul B2. Sunt recunoscatoare pentru cunostintele pe care le-am acumulat si o recomand cu incredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *